1. Post #1
    Buggzie's Avatar
    December 2009
    965 Posts
    This ships with Garry's Mod linux server.

    Well basically, With a Windows server it won't lag or at least the servers FPS won't drop below 10 when pasting something a large amount of constraints

    Anyways heres my proof:

    http://www.xfire.com/video/348ada/

    Basically, I spawned that in a linux server, sorry about the low FPS that I was getting myself, my computer is pretty shit and needs an upgrade.

    Ignore the 6 - 8% lag as well that was my PC

    Just after that you can see the net graph in the left hand corner where the sv: went from 330ish down to 5 - 10

    Anyways, This needs a fix from Garry, its not a custom addon or anything a like, it also lags with smart constraint and when you are welding a lot things together at a high speed.

    Anyways, Thanks!

  2. Post #2
    Buggzie's Avatar
    December 2009
    965 Posts
    Code:
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    that came from the console.

  3. Post #3
    Buggzie's Avatar
    December 2009
    965 Posts
    This bug is here, still a pain in the ass and no one is helping, thats brilliant.

    I don't want to sound like a spoiled brat but yeah, not even Garry reads this?

  4. Post #4
    Ascensive's Avatar
    May 2010
    863 Posts
    This bug is here, still a pain in the ass and no one is helping, thats brilliant.

    I don't want to sound like a spoiled brat but yeah, not even Garry reads this?
    I would send a PM or email to garry, he doesn't read all of the forum, that's what mods are for.

  5. Post #5
    likes men
    Python1320's Avatar
    May 2007
    1,711 Posts
    Code:
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    do_constraint_system: Couldn't invert rot matrix!
    that came from the console.
    That comes most often from vehicles.

  6. Post #6
    Buggzie's Avatar
    December 2009
    965 Posts
    garry come 'ere and look at this thread.

  7. Post #7
    Project Lead, Internet Explorer for Linux
    lavacano's Avatar
    October 2008
    14,422 Posts
    PM him, or he probably won't.

  8. Post #8
    Buggzie's Avatar
    December 2009
    965 Posts
    PM him, or he probably won't.
    I've PMed him about it and also posted it on the linux thread multiple times.

  9. Post #9
    Cloudhunter's Avatar
    November 2007
    529 Posts
    I've PMed him about it and also posted it on the linux thread multiple times.
    http://twitter.com/eyefinity3/status/23247678584

    http://twitter.com/garrynewman/status/23250815396

  10. Post #10
    likes men
    Python1320's Avatar
    May 2007
    1,711 Posts
    Someone post to steam forums and hlds_linux mailing list. Only that way we can get things going even if then. Could someone test it in TF2 so we know it's an engine bug?
    It's definitely Phys_constraint's fault so one "just" needs to make constraints that are linked.

  11. Post #11
    wtr

    October 2010
    67 Posts
    This is still a major issue on linux, is garry even attempting to work on this?

    edit: latest tweet by garry.

    "Sunburnt already! :( about 7 hours ago via Twitter for iPhone "

    My guess is this issue has been placed on the back burner, or thrown out.

  12. Post #12
    likes men
    Python1320's Avatar
    May 2007
    1,711 Posts
    No. Garry just has no idea how to fix it.

    ...and he's on vacation.
    Reply With Quote Edit / Delete Reply Finland Show Events Agree Agree x 1Winner Winner x 1 (list)

  13. Post #13
    Title

    August 2009
    300 Posts
    I'm still getting this issue, Any news on it? Or are all Linux servers pointless to even use?

    Edit: Oh and not to mention jeeps STILL do not work.

  14. Post #14

  15. Post #15
    AndreHyni's Avatar
    April 2011
    23 Posts
    This problem still appears on linux servers... Any news ?

  16. Post #16
    My Blog
    Spencer Sharkey's Avatar
    July 2009
    1,944 Posts
    Best bet would be to post about it in the BETA forum.