1. Post #1

    April 2012
    34 Posts
    I just got a perp 3.5 server. When I set it up I installed the files edited the configuration files and change the mysql information but it says it can't connect still please help. > error log. http://prntscr.com/8gdvg

    (User was banned for this post ("Wrong section" - Gran PC))
    Reply With Quote Edit / Delete Windows 7 United States Show Events

  2. Post #2
    wishbone's Avatar
    October 2008
    454 Posts
    No one is going help you with a leaked gamemode...
    Reply With Quote Edit / Delete Windows 7 United States Show Events

  3. Post #3

    April 2012
    34 Posts
    It is not leaked.
    Reply With Quote Edit / Delete Windows 7 United States Show Events Disagree Disagree x 4 (list)

  4. Post #4
    ExplosiveCheese's Avatar
    June 2010
    1,618 Posts
    It is not leaked.

    Oh yes it is, otherwise you wouldn't had it in the first place.
    Reply With Quote Edit / Delete Windows XP United States Show Events

  5. Post #5
    Gold Member
    dingusnin's Avatar
    February 2010
    2,040 Posts
    Make sure You have installed the gm_tmysql module correctly, and put this at the top of sv_hooks.lua:
    Code:
    require("tmysql")
    Reply With Quote Edit / Delete France Show Events

  6. Post #6

    April 2012
    34 Posts
    I tried that anything else?
    Reply With Quote Edit / Delete Windows 7 United States Show Events

  7. Post #7
    itty-bitty pretty kitty
    Dennab
    September 2008
    9,837 Posts
    Did you install the module correctly?
    Reply With Quote Edit / Delete Windows 7 United States Show Events

  8. Post #8

    April 2012
    34 Posts
    Would someone be interested in helping me install perp from start then?
    Reply With Quote Edit / Delete Windows 7 United States Show Events