1. Post #1
    McCarthy's Avatar
    July 2010
    640 Posts
    Hello all, I had to replace a few components. When i get it back it stated i need to put in my windows 7 disc. I do that select start from drive in BIOS restart, and it doesn't recognize the disc and skips load from drive. Any ideas to whats going on?

  2. Post #2
    itty-bitty pretty kitty
    Dennab
    September 2008
    9,837 Posts
    Tech Support section.

    And is the disc scratched?

  3. Post #3
    ze beaver's Avatar
    November 2010
    5,559 Posts
    Have you checked if the SATA cable is plugged in properly?

    I mean, it's obvious but I spent 1 hour troubleshooting last time it happened to me :saddowns:

  4. Post #4
    McCarthy's Avatar
    July 2010
    640 Posts
    Have you checked if the SATA cable is plugged in properly?

    I mean, it's obvious but I spent 1 hour troubleshooting last time it happened to me :saddowns:
    Hmm will go try that...

    Edited:

    nope, didn't work. SATA cable is plugged in properly.

  5. Post #5
    McCarthy's Avatar
    July 2010
    640 Posts
    well im officially lost, any suggestions

  6. Post #6
    Gold Member
    DruggedEllis's Avatar
    March 2010
    207 Posts
    did you make sure that your dvd drive is first boot in bios?

  7. Post #7
    Stickguy7's Avatar
    June 2010
    214 Posts
    Switch the hard drive into another computer and insert your windows 7 disc into that one..Then when its done...switch it back and hope that your computer is able to use the drive when windows 7 is working.

  8. Post #8
    kris1ult's Avatar
    February 2011
    3 Posts
    Go to advancd BIOS settings and set your pc to boot to from CD-rom
    Reply With Quote Edit / Delete Reply Norway Show Events Dumb Dumb x 1 (list)