1. Post #1
    eventual0's Avatar
    December 2007
    509 Posts
    Well, a picture speaks a thousand word.



    Yeah thats how facepunch looks like to me, coupled with the fact that sometimes my firefox just stops running and then continues after a wait of maybe 5 secs.

    Then my screen has issues with displaying anything when my pc is started, it stays in standby mode, and starts up when it wants to, witch can be between 5 and 45 minutes

    Some info i guess:
    the screen is a samsung syncmaster 2053 BW

    Specs:
    4 gigs of ram
    1tb hardrive
    ATI 5850 Graphics card
    gigabyte USB 3.0 supported mobo

    Here is what i've tried:
    updating drivers.
    Pulled the Graphic card out of its slot and put it in again.(this worked one time)


    And the reason why it has a nonsensical POST ICON is beacause i cant see the post icons in post new thread.

    Hope you guys can help me out.
    Reply With Quote Edit / Delete Reply Norway Show Events Artistic Artistic x 1 (list)

  2. Post #2
    mrpatel's Avatar
    October 2010
    214 Posts
    it looks like there are no pictures. is it possible to have pictures turned off? try using google chrome or IE and see how they work

  3. Post #3
    eventual0's Avatar
    December 2007
    509 Posts
    Atleast IE Works with FP, So how do i fix firefox, ive gone through the settings and it says pictures allowed, If its to any ifo it happned after facepunch started with snowflakes..

  4. Post #4
    Gold Member
    Murkrow's Avatar
    April 2005
    4,853 Posts
    Add *.facepunch.com/* to exceptions in adblock.
    Reply With Quote Edit / Delete Reply Slovenia Show Events Agree Agree x 1 (list)

  5. Post #5
    Gold Member
    tratzzz's Avatar
    March 2010
    7,282 Posts
    Tried pressing F5? While on the site ofc.

  6. Post #6
    hello.jpg
    not_Morph53's Avatar
    September 2007
    4,310 Posts
    Add *.facepunch.com/* to exceptions in adblock.
    Good call, I didn't even notice the adblock logo at first.

  7. Post #7
    eventual0's Avatar
    December 2007
    509 Posts
    This is after adding *.facepunch/* to adblock. And its like the site does not load properly.

  8. Post #8
    Gold Member
    Murkrow's Avatar
    April 2005
    4,853 Posts
    Good job that did nothing

  9. Post #9
    bootv2's Avatar
    August 2010
    2,838 Posts
    disable adblock and use ctrl-f5

  10. Post #10
    eventual0's Avatar
    December 2007
    509 Posts
    Well that fixed it...Atleast for FP.

    but what about my screen having problems in standby?

  11. Post #11
    bootv2's Avatar
    August 2010
    2,838 Posts
    no idea, sorry

  12. Post #12
    Gold Member
    Murkrow's Avatar
    April 2005
    4,853 Posts
    if the problem happens after being off too, it's most likely a broken capacitor inside the monitor.